Erikoislinssit

Kaikkia näkemisen ongelmia ei voida korjata tavallisilla silmälasilinsseillä. Valikoimastamme löydätkin ratkaisuja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Mikäli sinulla on erikoislinsseille tarvetta, autamme sinua mielellämme. Valikoimastamme löydät mm. seuraavanlaisia erikoislinssejä.

MiYOSMART

Lasten likinäköisyyden hoitoon kehitetty silmälasilinssi, joka kliinisten tutkimusten mukaan hidastaa likinäköisyyden etenemistä keskimäärin 63%. Linssi soveltuu 6-18 vuotiaille lapsille ja nuorille. Hinta 399€/pari.

SYNC III

Digitaaliseen elämäntyyliin suunniteltu yksiteholinssi. Linssit toimivat samoin kuin tavalliset kaukolasit, mutta niiden alareunasta löytyy lähinäköä ja silmien rasitusta helpottava tehoalue eli akkommodaatiotuki. Hinnat alkaen 425€/pari.

Autoiluun suunnitellut EnRoute -linssit tekevät ajamisesta mukavampaa ja turvallisempaa. Hinnat alkaen yksitehot 499€/pari ja monitehot 890€/pari.

SUOJALASIT

S- ja F- luokan sertifioituja suojalaseja, jotka täyttävät vaatimukset iskunkestävyydestä sekä kehysten että linssien osalta.