Suojalasit

Turvallista työskentelyä suojalaseilla.

Kaikki suojalasimme ovat EN166S/F- standardin mukaisia, sertifioituja suojalaseja, jotka täyttävät vaatimukset iskunkestävyydestä kehysten sekä linssien osalta. Suojalasien linssejä on saatavissa yksi-, kaksi- ja monitehoisina, syväterävinä lähilaseina ja toimistomonitehoina.
Yksilöllisiä voimakkuuksilla hiottuja suojalaseja on mahdollista valmistaa S- ja F-luokkiin.

PYYDÄ YRITYKSELLESI TARJOUS SUOJALASEISTA. Lähetämme sinulle tarjouksen mukana myös kuvaston suojalasimalleista, linssivaihtoehdoista sekä lähetteen suojalasien hankintaa varten. Optikkomme tekevät myös työpaikkakäyntejä sekä mm. näköseulontoja paikan päällä.

Suojausluokka EN 166-S linssejä käytetään tavanomaisissa, vähäistä suojausta vaativissa töissä ja se soveltuu suojaamaan esim. pölyltä, roskilta, kipinöiltä ja roiskeilta.

Suojausluokka EN 166-F linssejä käytetään kun tarvitaan suurempaa suojaustehoa, esim. töissä joissa on vaara irtoaviin tai nopeasti kohti lentäviin kappaleisiin.

Suojalasimme täyttävät Valtioneuvoston asetuksen henkilösuojainten valinnasta ja käytöstä 427/2021 ja ne ovat CE-merkittyjä.

Valikoimastamme löydät useita kehysmalleja ja kokoja erilaisten työtehtävien tarpeisiin. Suojalasimallistomme koostuu Hoyan, Essilorin ja Bollén mallistoista.