Optikko ja silmälääkäri

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota laadukkaat ja kokonaisvaltaiset näköön liittyvät tutkimukset. Optikkomme kouluttautuvat jatkuvasti vastaamaan tämän päivän ammattivaatimuksia. Jokaisella optikollamme on omat vahvuutensa ja he auttavat mielellään sinua askarruttavissa asioissa.

Yhteistyö optikoiden ja silmälääkäreiden välillä mahdollistaa kokonaisvaltaiset silmien terveystutkimukset ja sujuvan näkemisen hoitopolun. Silmälääkärimme kautta pääsee myös lähetteellä jatkotutkimuksiin sekä mm. kaihileikkauksiin.

Ajanvaraus

Asiantuntijamme

Kari Seppänen

optometristi, yrittäjä

Näöntutkimukset, piilolasi- ja työnäköpätevyys,
kuivasilmäisyystutkimukset, MiyoSmart myopian hoito, koululaisten näöntutkimukset, diagnostisten lääkeaineiden käyttöoikeus

Olen valmistunut optikoksi Helsingistä vuonna 1997 ja suoritin optometristin lisäkoulutuksen ensimmäisten joukossa vuonna 2012. Optometristiopintojen myötä kiinnostuin silmien kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja erityisen kiinnostavaksi koen kuivasilmäisyyden tutkimisen. Kouluttaudun jatkuvasti ylläpitääkseni ammattitaitoani ja viimeisenä lisäyksenä sain lasten ja nuorten myopian hoitoon tarkoitetun MiyoSmart-linssien sovitusoikeuden vuonna 2021.

Kia Bergström

optikko

Näöntutkimukset, piilolasiien sovitus, kuivasilmäisyystutkimukset, koululaisten näöntutkimukset

Olen valmistunut optikoksi Helsingistä vuonna 1997. Yhdessä mieheni Kari Seppäsen kansssa pyöritämme yrityksen toimintaa. Innostun värikkäistä ja persoonallisista kehyksistä. Minulle jokainen kehys on kuin pieni pala taidetta, joka tuo esiin parhaat puolesi. Kierrämme itse maailmalla valitsemassa kehyksemme, joten valikoimastamme löydät aina mielenkiintoisia kehysmerkkejä ja uniikkeja malleja. Jos unelmiesi kehys ei löydy hyllystämme, autamme sinua sen löytämisessä.

Merja Helin

optometristi

Näöntutkimukset, piilolasi- ja työnäköpätevyys,
kuivasilmäisyystutkimukset, MiyoSmart myopian hoito, koululaisten näöntutkimukset, diagnostisten lääkeaineiden käyttöoikeus

Valmistuin optikoksi Helsingistä vuonna 1983 ja optometristin lisäkoulutuksen suoritin vuonna 2017. Minulle erityisen tärkeää on että asiakkaalle löytyy hänen näkötarpeisiinsa soveltuvat linssiratkaisut. Tähän myötävaikuttanee aikaisempi työni maailman johtavimman linssivalmistajan Hoyan palveluksessa. Onnistunut linssivalinta nojaa huolellisesti suoritettuun näöntutkimukseen, näkötarpeiden kartoitukseen, sopivan kehyksen valintaan sekä linssien tarkkaan mitoitukseen.

Christina Andersson

optinen myyjä

Aloitin Hankasalmen Optiikassa optisena myyjänä tammikuussa 2023, mutta olen työskennellyt alalla myös aikaisemmin. Minulle on tärkeää kuunnella asiakasta, jotta voimme yhdessä löytää sinun tyyliisi ja näkötarpeisiin sopivat silmälasit. Tervetuloa palveltavaksi.

Juha Lappalainen

silmätautien erikoislääkäri

Juha on kokenut silmätautien erikoislääkäri, jonka erikoisosaamisena on kaihi-, laser- ja linssileikkaukset.

Jokaisen meistä on hyvä säännöllisin väliajoin käydä tutkituttamassa näkö silmälääkärin vastaanotolla. Voit aina varata ajan ensin optikon kokonaisvaltaiseen näöntutkimukseen. Jos siinä ilmenee tarve lisätutkimuksille, ohjaamme sinut aina silmälääkärin vastaanotolle.
Sinun olisi myös hyvä kääntyä silmälääkärin puoleen mikäli silmäsi ovat leikatut, sinulla on todettu silmäsairaus tai olet alle 8-vuotias.