Kehysesittely ke 13.9

KEHYSESITTELYPÄIVÄ saapuu KE 13.9 klo 11-17. Esillä persoonallinen Giorgio Nannini sekä värikäs Traction Productions, klassinen Imago eyewear sekä upeat Exalto ja Jooly. Esittelyssä olevista mallistoista löytyy näyttävää ja klassista, kapeaa ja leveää sekä naisille että miehille. Hyödynnä samalla tarjouksemme jossa TOINEN LINSSI 0€.

GIORGIO NANNINIn tarina alkaa jo yli 70 vuotta sitten kauniissa Italian maisemissa Modenassa. Giorgio Nannini löytää inspiraationsa upeista Italian maisemista, korkeista ylväistä vuorista ja rentouttavista merimaisemista. Persoonallinen muotoilu yhdistettynä upeisiin väreihin ja laadukkaaseen materiaaliin luo mahtavan wow-efektin. Tämä mallisto on sinulle joka haluaa että kehykset erottuvat ja näkyvät.

Laadukas EXALTO puhuttelee kestävää muotoilua etsiviä. Tyylikäs, upeilla yksityiskohdilla varustettuna Exalto sopii niin puvun kuin vapaa-ajan pukeutumisen kanssa.

Ranskalaisesta TRACTION PRODUCTIONS mallistosta löytyy väriä ja persoonallisuutta, sekä naisille että miehille. Perinteitä kunnioittaen, silmälasit valmistetaan käsin pienessä ranskalaisessa Juran kylässä. Mallistosta löytyy hauskuutta, väriä ja näyttävyyttä.